Ontzettend trots!
Ontzettend trots!

Ik ben er trots op een bedrijf te hebben opgericht waarmee ik jou een persoonlijk rijkdom kan geven. Iedereen, ook ik, heeft dierbare momenten die je bij je wilt houden of niet wilt loslaten. Zo had ik zelf graag een tastbare herinnering willen hebben aan mijn lieve ome Louis waarvan ik te vroeg afscheid heb moet nemen. Maar zo heb ik nu een pootafdruk van mijn geliefde hond Djaga: waar ik stapelgek op ben en nog steeds avonturen mee beleef!

Mijn weg naar bodycasting

Ondernemen zat niet in mijn bloed. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en koos vaak de veilige weg. Zo heb ik netjes mijn HBO afgerond en gekozen voor de zorgsector. Ik ben in allerlei settingen werkzaam geweest. Van de thuiszorg tot het verpleeghuis en verschillende ziekenhuizen.

Ik heb mijn weg vervolgd als Oncologie verpleegkundige en doorgeleerd tot Intensive Care verpleegkundige. Door dit werk heb ik de waarde van gezondheid enorm leren kennen. Daarnaast heb ik veel mensen mogen ontmoeten, kracht en kwetsbaarheid gezien, vreugde en verdriet

gevoeld. Het voelt ontzettend speciaal wanneer iemand je zo dichtbij laat komen en ik van waarde kan zijn in jouw leven. Dit gevoel is verder gegroeid naar het maken van tastbare herinneringen door middel van bodycasting.

Drijfveren

Wat mij dreef was een combinatie van creativiteit en het willen ondernemen met een bijzonder product welke emotionele waarde vertegenwoordigt. Om het moment van vandaag, als een waardevolle herinnering voor morgen, aan jou te kunnen geven geeft mij kippenvel!

Wanneer mag ik jou ontmoeten?

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact