Casting op locatie

Soms is het In geval van immobiliteit, ziekte, bij een naderend afscheid of overlijden, niet mogelijk langs te komen voor een casting. In dit geval kom ik naar jou! Ik begrijp hoe belangrijk het kan zijn een (laatste) wens te laten vervullen. Ik zal mijn uiterste best doen om hierin bij jou aan te sluiten.

Ja, ook bij overleden mensen en dieren

Een laatste afscheid kun je niet altijd plannen en komt helaas vaak onverwacht. Ook in deze fase zijn er mogelijkheden voor bodycasting. Een tastbare herinnering hebben na het overlijden van een dierbare is ontzettend waardevol. Ik kom naar de locatie toe, zoals het mortuarium, een dierenarts of bij de overledene thuis. Samen bekijken we de mogelijkheden en houden we de herinnering in leven.

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact