Herdenk je vlinderkindje, met een prachtig beeld

Herdenk je vlinderkindje, met een prachtig beeld

Veel ouders hebben de behoefte aan mentale en emotionele houvast tijdens deze periode. Velen gaan echter op zoek naar een tastbaar herdenkingsmiddel, een voelbaar bewijs dat ze hun kindje, hoe kort het ook heeft geleefd, toch met alle onvoorwaardelijke liefde graag hebben gezien.

Een aandenken aan een overleden kindje komt vaak in de vorm van een beeld. Deze zo herkenbare vormen, van een voetje of handje, brengen je weer even dichtbij je kindje en dat kan veel troost bieden. Een beeld is niet alleen tastbaar, waardoor het verlichting kan bieden. Het geeft ook een visuele uitdrukking van iets puurs, onschuldigs en liefdevols. Dit is voor ouders in veel gevallen een ondersteuning om deze moeilijke periode door te komen.

Misschien herken je jezelf in het verhaal van andere ouders en bied een beeld van jouw vlinderkindje ook dat stukje ondersteuning om jou verdriet te dragen.

De herinnering aan jouw vlinderkindje

De herinnering aan jouw vlinderkindje

De herinnering aan jouw vlinderkindje maak ik in een beeld. De voetjes en de handjes van jouw vlinderkindje worden op deze manier voorgoed vastgelegd. Dit gebeurt in zoveel detail, dat rimpeltjes, specifieke vormen en afmetingen exact over worden genomen. Het materiaal dat ik gebruik is natuurvriendelijk en tast de huid niet aan.

Ik ben niet tevreden tot dit aandenken aan jouw baby of kindje voor jou perfect is en het de juiste herinneringen naar boven brengt. Het maken van beelden voor vlinderkindjes gaat mij nauw aan het hart en maakt dat ik mijn uiterste best zal doen voor een mooi resultaat dat bij jou past.Vlinderkindje met casting op locatie

Vlinderkindje met casting op locatie

Is je kindje heel erg ziek en wil je graag een casting op locatie? Dit is geen enkel probleem. Ook bij een naderend afscheid of wanneer je afscheid hebt moeten nemen kom ik langs. Het ziekenhuis, de thuisomgeving of een andere locatie: ik pas mij met alle liefde aan.

VOOR EEN BLIJVENDE
HERINNERING

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact