Bodycasting van jouw handen

Bodycasting van jouw handen

Kijk eens naar jouw handen: ze zijn uniek en delen meer over je dan je zou denken. Er is niets krachtiger dan de verhalen die door iemand zijn handen kunnen worden verteld. Jong, oud, man, vrouw, ruig en onzuiver of zacht en elegant. De geweldige lijnen, vormen en texturen vertellen jouw verhaal. Vertel jouw verhaal door middel van beeld door.
We gebruiken onze handen zo intens, dat we er niet vaak bij stilstaan. We maken gebaren om onze communicatie te verduidelijken, vegen onze tranen af en tonen er liefde en genegenheid mee. Iedere verbintenis kan ik vastleggen in beeld.

Handbeeld bij bijzondere gebeurtenissen

Handbeeld bij bijzondere gebeurtenissen

Er zijn zoveel bijzondere momenten in ons leven waarvan we graag willen dat deze ons eeuwig bijblijven. Denk aan de geboorte van een nieuw leven of het afscheid nemen van een geliefd persoon. Ook de viering van een huwelijk, familieband of prachtige vriendschap is het vereeuwigen meer dan waard! Liefde omarmt zich niet alleen van mens tot mens: dieren horen hier ook absoluut bij. De band tussen jou en jouw (huis) dier is soms niet met woorden te beschrijven: breng het in beeld met een handbeeld van jou en jouw geliefde maatje.

Handbeeld met bodycasting op locatie

Handbeeld met bodycasting op locatie

Wat is er nu mooier om de tijd te bevriezen en momenten exact op hun hoogtepunt vast te leggen? Kies voor bodycasting op locatie. Om jou dat moment van kippenvel steeds opnieuw te laten beleven, is mijn missie. Dus stap jij binnenkort in het huwelijksbootje, zijn jouw opa en oma op leeftijd of verwacht je binnenkort een kleintje? Een dierbaar cadeau als deze vergeet je nooit weer!

VOOR EEN BLIJVENDE
HERINNERING

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact