Dier in beeld met pootafdruk

Dier in beeld met pootafdruk

Samen met jouw hond of kat een pootafdruk laten maken is een bijzonder moment. Je liefste maatje, je liefste alles. Hij hoort bij jou en dat zal altijd zo blijven. Een pootafdruk is zoveel meer dan het beeld op zichzelf: jouw huisdier is speciaal. Deze pootafdruk neemt jou mee terug naar al jullie mooie wandelingen, de ondeugende en liefdevolle momenten.

Een kattenpoot afdruk of een pootafdruk hond is het meest voorkomende dierenbeeld. Heb je een andere wens? Alles is bespreekbaar en ik neem graag de mogelijkheden met je door.

Pootafdruk: uniek vastgelegd

Pootafdruk: uniek vastgelegd

Een dierenbeeld is extra uniek wanneer het letterlijk tastbaar is. Voel je de kussentjes en dat scheve nageltje? Geen foto of schilderij kan hier tegenop! Dit is 3D, precies zoals jouw hond of kat is. Helaas is onze tijd met hen samen vaak niet zo lang als we zouden willen. Er komt een moment waarop je de aanwezigheid van je maatje moet missen. Dit maakt het extra waardevol nu de herinneringen te maken en momenten voor altijd vast te leggen!

Een dierenbeeld als afscheid

Een dierenbeeld als afscheid

Afscheid nemen van je hond of kat is ondraaglijk. Nooit meer die natte snuit tegen je aan, die blik als ze iets lekkers willen... Laat mij jouw verlies een stukje dragen. Jouw beeld draagt het verhaal van jullie samen. En misschien lukt het, om over een tijdje met een glimlach en een traan alle mooie momenten herinneren. 

Met alle liefde kom ik langs, daar waar jij wil. Dit kan een dierenarts of crematorium zijn of bij jou thuis. Ik ga iets ontzettends moois voor jou maken. Voor jou, voor altijd.

VOOR EEN BLIJVENDE
HERINNERING

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact