Afscheid in beeld

Afscheid in beeld

Het is mogelijk afscheid om te zetten in beeld. Een afscheid is een emotioneel moment. Vaak komt er rondom een afscheid zoveel op je af en wellicht kan een tastbaar beeld helpen om deze periode op een later moment nog eens te bekijken. Een prachtig beeld geeft een visuele impressie van het afscheid maar met name hoe iemand was.

Tastbare beelden

Tastbare beelden

Een beeld wordt tastbaar als jij jouw geliefde persoon terug herkent. Hetgeen wat deze persoon bijzonder of uniek maakt zal je terugzien in jouw tastbare beeld. Veelal wordt gekozen voor een handbeeld. Handen zijn uniek en eigen. Ook is het vaak goed mogelijk de band met familie of een geliefde weer te geven.

Afscheidsbeeld laten maken

Afscheidsbeeld laten maken

Met alle liefde leg ik jouw laatste waardevolle herinnering vast in een afscheidsbeeld. Samen met jou maak ik een bijzondere herinnering welke op een fijne manier zal voortleven. Een afscheidsbeeld laten maken kan een goede stap zijn voor de verwerking van jouw verdriet.
Het is mijn bedoeling, dat als jij later naar jouw beeld kijkt, pure momenten weer voelbaar worden. De intentie is niet het vastleggen van verdriet, maar juist het vangen van liefde, sfeer en verbinding.

Om jouw beeld te kunnen vervaardigen kom ik langs op een plek waar jij je prettig voelt. Soms kan dit ook een plek zijn waar het laatste moment heeft plaatsgevonden of plaats gaat vinden. Dit kan bij jou thuis zijn, een verpleeg/ verzorgingshuis, ziekenhuis, hospice, crematorium. Neem contact met mij op en ik zal er zijn.

VOOR EEN BLIJVENDE
HERINNERING

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact