Voetafdruk baby

Voetafdruk baby

Baby en kindbeelden kunnen prachtig worden vervaardigd door een voetafdruk van jouw baby of kindje. Ieder moment is waardevol. De hele periode van zwangerschap, verandering van je lichaam, de geboorte en dan…is het moment daar! Jouw trots. Het eerste kleine lachje en de geluidjes. Jullie liefde, groter dan groot. Deze momenten wil je voor altijd herinneren.
De schattige zachte babyvoetjes zijn ontzettend mooi voor een baby voetafdruk. Een voetafdruk van jouw baby of kindje in levensecht formaat. Want iedereen zegt het en het is waar: ze zijn zo snel groot. Stop de tijd!

Handafdruk baby

Handafdruk baby

Een handafdruk van een baby is net zo speciaal als een voetafdruk. Want wat een fantastische gekke dingetjes zijn dat toch: handjes en voetjes. Na een paar maanden wordt de wereld van je kindje steeds groter, ze gaan op onderzoek uit. Jouw kindje zal de omgeving en het eigen lijfje steeds verder gaan verkennen. Een voetje in de mond, handje open, handje dicht. Het is heel bijzonder deze ontwikkelingen te observeren en voor altijd te herinneren. Met een handafdruk van jouw baby of kindje is dit mogelijk. Leg deze mijlpalen vast in een uniek baby of kindbeeld.

Beeld babybillen

Beeld babybillen

Als een zachte omarming: baby billetjes vastgelegd in beeld. Dit is mogelijk tot 6 maanden. Een beeld ontworpen voor je zintuigen om later steeds opnieuw te beleven. Een babybillen beeld laten maken is een unieke ervaring samen met je kindje. Geheel veilig en niet belastend. Het is een prachtig cadeau voor de toekomst om later steeds opnieuw weer van te genieten.

VOOR EEN BLIJVENDE
HERINNERING

Deze mensen gingen je voor

We vonden het alle 3 geweldig, en het beeldje is dan ook echt prachtig geworden ! We kunnen zien dat Karin er met veel liefde aan heeft gewerkt

- Fam. Binksma

Een geweldig mooi beeld laten maken van onze handen (gezin met 2 kinderen). Karin neemt alle tijd en heeft kennis van zaken. Ze maakt er een prachtig beeld van! Zeker een aanrader.

- Fam. Kooistra

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staan centraal. Karin is erg creatief en flexibel, zo krijgt ze het beste resultaat. Het is een prachtige beeld geworden, waar veel liefde en aandacht aan besteed is.

- Fam. van Dijk

Karin is erg rustig en wist Tim op zijn gemak te stellen. Met het advies van Karin qua kleurencombinaties lijst en afdrukken hebben wij een prachtig resultaat aan de muur schitteren.

- Fam. Nienhuis
arrow_forward_ios
arrow_back_ios

Een beeld laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van jouw beeld.

Breng me in contact